Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten

De NVvFP is er voor en door freelance pensioenspecialisten. Het was een kleine groep vrienden die elkaar hielpen bij ondernemen. Dit gaan we voortzetten maar nu met het doel veel groter te worden en op die manier meer voor onze leden te kunnen betekenen.
De Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP) is een vereniging exclusief voor freelancers in de pensioen –en levenbranche. De bij de NVvFP aangesloten freelancers ondersteunen levensverzekeraars, pensioenfondsen, administratiekantoren en adviesbureaus bij hun bedrijfsvoering. Wij waarborgen onze opdrachtgevers professionaliteit, kennis, kwaliteit en continuïteit. Daarom werkt de NVvFP met een lidmaatschap.

De top bereik je samen met de NVvFP

Samen met de NVvFP gaan we jouw top bereiken.

Doel van de NVvFP

De NVvFP is in 2009 opgericht als vereniging zonder winstoogmerk en heeft ten doel:
a. Het onderhouden van contacten met andere freelancers buiten de directe werksfeer;
b. Het waarborgen van kennis, kwaliteit en continuïteit binnen de branche;
c. Het behartigen van de belangen van haar leden, dit in de breedste zin van het woord.

Onze doelstelling realiseren wij door:

– Kennis via te delen. Hiermee waarborgen wij kwaliteit en continuïteit binnen de branche. De kennisdeling vindt zowel online, via deze website, als offline plaats. Offline door het organiseren van kennissessies, workshops en trainingen;
– Te werken met zeer ervaren freelancers. Onze freelancers hebben minimaal 7 jaar werkervaring in de branche;
– Onze leden te ontlasten van de randzaken die bij het uitvoeren van een zelfstandig ondernemerschap horen. Zo ligt de focus van onze freelancers op het uitvoeren van hun ondersteunende taak en niet bij het bijvoorbeeld bijhouden van hun administratie;
– 4 keer per jaar een netwerkbijeenkomst te organiseren. Buiten de directe werksfeer, in een informele setting, komen de leden bij elkaar. Nieuws wordt gedeeld en ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

De initiatiefnemers van de NVvFP

Edwin Visser is bestuurslid
Edwin is al een flink aantal jaar professional binnen de pensioenbranche. Als meewerkend projectleider,  implementatiespecialist, businessconsultant en dataspecialist weet hij als geen ander hoe de wereld van pensioenen en it eruit ziet. Wat de vragen en de mogelijkheden zijn. Hij is organisator van o.a. de pensioenbattle omdat hij het een uitdaging vindt de thema’s uit de branches bespreekbaar te maken. Edwin is bestuurslid van de NVvFP en is veelal online snel en direct bereikbaar.

Jordi van Straaten is oprichter en bestuurslid
Jordi is één van de oprichters van de NVvFP. Als actuarieel specialist en analist voor verschillende administratiepakketten weet hij dat kennis en samenwerken van groot belang is voor de freelancer. Hij spreekt veel mensen persoonlijk in de branche. Jordi is bestuurslid van de NVvFP en is veelal offline maar altijd wel voor een persoonlijk gesprek bereikbaar.

Geef een reactie

Yes No