Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten

In 3 stappen lid
De Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP) bied je de mogelijkheid aspirant-lid te worden. Als aspirant-lid kun je op onze website ‘rondkijken’.

Registreren Wievandedrie

 

Als je allerdrie de stappen hebt doorlopen ben je aspirant-lid. Gefeliciteerd! Want, als aspirant-lid kun je al:
– Je aanmelden voor netwerkbijeenkomsten, workshops, trainingen en kennissessies
– Profielen van andere aspirant-leden bekijken
– Reageren op mailberichten van NVvFP-leden
– Referenties van NVvFP-leden ontvangen
– Je account en privacy instellingen aanpassen

Wij hebben een flink aantal functionaliteiten voor aspirant-leden beschikbaar gemaakt maar, uiteraard niet alles. Heb je rondgekeken en wil je lid worden, dan krijg je de beschikking over de volgende exclusieve voordelen:

Lid worden
– Direct toegang tot alle leden en partners.
– De BeschikbaarheidsWekker  is  gratis voor NVvFP-leden. De BeschikbaarheidsWekker geeft de door jou geselecteerde partners een Wake-up call; ze worden op de hoogte gebracht van jouw beschikbaarheid. Ben je beschikbaar voor een nieuwe opdracht en wil je dat onze partners dat weten? Activeer dan de BeschikbaarheidsWekker!
– 1 of 2 keer per jaar gratis deelname aan een workshop, kennissessie of masterclass georganiseerd door leden.
–  Gratis toegang tot bijvoorbeeld de door de NVvFP georganiseerde mini.pensioenbattle.nl en of pensioenmeeting.nl
– 
 Kennisoverdracht. Door kennis te delen, groei je. Via onze website heb je als lid exclusief toegang tot advies en informatie over de dba, belastingtechnische, administratieve, juridische, verzekerings- en marketing gerelateerde vraagstukken.
–  Toegang tot, voor de branche geschikte, modelovereenkomsten, contracten en actuele informatie over de wet –en regelgeving.
–  2 keer per jaar een netwerkwerkbijeenkomst
–  De activiteiten op de website zien
– Volledig mailen en contact leggen met andere leden
– Referenties geven aan leden

Lidmaatschapsvoorwaarden
Voor onze opdrachtgevers waarborgen wij professionaliteit, kennis, kwaliteit en continuïteit. Om aan dat waarborg te kunnen voldoen, vragen wij van jou dat je minimaal 7 jaar werkervaring als professional in de branche hebt. Naast je werkervaring ben je in het bezit van de diploma’s voor jouw vakgebied.

Kosten van het lidmaatschap
Het lidmaatschap kost € 100,- op jaarbasis. Je lidmaatschap wordt ieder jaar stilzwijgend verlengd. Opzeggen doe je uiterlijk een maand voordat je lidmaatschap afloopt.

Gratis lid zijn: pointsprogramma
Heb je door je jarenlange ervaring zoveel kennis vergaard dat je dat graag met ons deelt? Dat kan! Als workshopleider, trainer, spreker of blogger. En dat doe je niet voor niets. Je kunt door actief aan kennisdeling te doen bij ons ‘points’ verdienen.
Deze points wissel je in voor deelname aan een workshop, training of kennissessie die jij interessant vindt of voor een gratis lidmaatschap. Hoe het pointsprogramma precies werkt leggen we je graag uit:

Zoals aangegeven je bent een bij de branche betrokken professional. Kennisdelen vindt de NVvFP belangrijk. Om de kosten van workshops, trainingen en kennissessies laagdrempelig te houden nodigen wij de leden die dat willen en kunnen graag uit om deze te faciliteren. Een win win win situatie: jij ontvangt points die inwisselbaar zijn tegen andere activiteiten of een lidmaatschap. Wij kunnen onze leden een gevarieerd kennisprogramma bieden en de leden kunnen daarvan, tegen een kleine vergoeding, gebruik maken. Dat is de kracht van de NVvFP.

Ben je geen trainer of spreker? Maar, wel een schrijver? Blog je regelmatig op je eigen website of via een ander platform? Bij de NVvFP kun jij óók je schrijverskwaliteiten inzetten. Door voor ons te bloggen ontvang je points. Die bieden jou weer het voordeel van het volgen van workshops, trainingen of kennissessies.

Hoeveel points jouw bijdrage kan opleveren bespreken we graag met je.

Het vormgeven, starten en uitvoeren van een activiteit voor het pointprogramma gebeurt altijd in overleg met het bestuur van de NVvFP.

Members
Onze leden zijn er trots op dat ze als professional werken binnen de pensioen – en levenbranche. Hun jarenlange expertise zetten zij graag op een kort project of een vervanging voor langere tijd in.

Meer weten over onze leden? Welke opleiding(en) zij hebben gevolgd, waar zij de werkervaring hebben opgedaan en waar zij zélf van weten waarin ze excelleren? Zij stellen zich op deze pagina aan je voor. Je kunt het profiel openen en zien per wanneer een lid voor een opdracht beschikbaar is, welke activiteiten hij of zij voor het pointsprogramma heeft ondernomen én je kunt direct contact opnemen. Korte lijntjes; daar zijn wij bij de NVvFP voor!

Accountinformatie
Inloggen
De ledenomgeving van de website van de NVvFP is een omgeving waarin persoonsgegevens over jou zijn opgeslagen. Deze delen wij uiteraard niet met andere partijen zonder jouw toestemming. Daarom vragen we je in te loggen op onze site, waar je jouw kunt beheren.

Uitloggen
Het is belangrijk dat je na een bezoek aan onze site weer uitlogt. Zeker als je gebruik maakt van een PC waar meerdere personen gebruik van maken.
Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten
Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je deze opnieuw instellen. Vul je gebruikersnaam en e-mailadres (registratie mailadres) in en wij sturen je een reset voor je wachtwoord toe.

Nieuws
De NVvFP is een kennisplatform voor en door freelancers in de pensioen – en levenbranche. Door de leden te voorzien van het laatste nieuws uit de branche, blijven zij goed op de hoogte van ontwikkelingen en wijzigingen in de wet- en regelgeving. Het voor en door principe komt tot stand door van onze leden een actieve bijdrage aan kennisdeling te vragen.

Yes No