Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten

 Het vinden van een specialist die precies in het profiel past, is niet altijd makkelijk. Daarom heeft de NVvFP de beste freelancers binnen het vakgebied samengebracht.

 

Weten wie deze freelancers zijn? Deze topspecialisten binnen hun vakgebied?

Word partner van de NVvFP en krijg toegang tot het deel van onze website waar de specialisten zichzelf presenteren.  Hier kun je ook zien door wie de specialisten worden aanbevolen.

Partner

Partner ben je nadat je bent geregistreerd op de website. Dat kan in 2017 gratis. Het enige wat wij daar voor terugvragen is  om de aanmelding voor de BeschikbaarheidsWekker af te ronden in het account dat wij hiervoor aanmaken. De BeschikbaarheidsWekker is een tool waarvoor leden en aspirant-leden van de NVvFP zich kunnen aanmelden. Met de wekker geven zijn aan beschikbaar te zijn voor een nieuwe opdracht. Dat kunnen ze heel specifiek op soort werk aangeven bij geselecteerde partners. Een efficiënte manier van opdrachtgever (partner) en opdrachtnemer aan elkaar koppelen.

Door de wekker te activeren word je als partner óók geïnformeerd over de beschikbaarheid van onze (aspirant)leden.  Wanneer zij een update van hun CV maken, specialisatie bijwerken of een referentie ontvangen. Bovendien krijg je inzage op welke wijze de specialist volgens de wet DBA werkt. Zo ben je als partner altijd als eerste op de hoogte van beschikbaarheid én professionaliteit.

De referenties (sterren plus aanbeveling) worden door leden van de vereniging gegeven. Daarnaast kan een lid ook badges (specialisaties) ontvangen van leden en niet-leden.

Ja! Ik word (in 2017 gratis) partner van de NVvFP

Partners kunnen zelf geen account aanmaken. Dat doen wij voor je. Als het account is aangemaakt en geactiveerd, beheer je zelf volledig alle gegevens. Stuur een e-mail naar edwin@NVvFP.nl

Ik wil preferred partner worden

Wil je gebruik kunnen maken van meer functionaliteiten? Dat kan. Met een aantal partners gaan wij een exclusief preferred partnerschip aan.

Om preferred partner te worden, maken wij graag persoonlijk kennis met de organisatie.

Een preferred partnerships is voor de duur van minimaal 1 jaar. Voor 2017 en 2018 hebben wij nog een aantal plekken voor preferred partnerships beschikbaar. Meer informatie? Stuur een e-mail naar edwin@NVvFP.nl

Uw commitment:

We vinden het heel belangrijk dat de wens van de specialist wordt gerespecteerd. Indien de specialist bijvoorbeeld aangeeft alleen geïnformeerd te willen worden als er een opdracht is, dan dient dit geaccepteerd te worden. Dit zullen we ook toetsen en terugkoppelen.

 

GEÏNTERESSEERD? BEL OF MAIL ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN DEMONSTRATIE.

In 1 oogopslag de verschillende voordelen van een partnership en een preferred partnership

Partnervergelijk_v3

Yes No