Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten

Vrij om écht te freelancen omdat je weet dat de basis goed geregeld is.

Met nog 100 anderen reageren op een LinkedIn oproep of op het laatste moment een gesprek bij een opdrachtgever voeren. Ben je werkzaam als freelancer dan herken je dit ongetwijfeld. En wordt een opdracht je gegund, dan start de molen van papierwerk en maken van keuzes. Kun je werken als zzp’er, tijdelijk of vast dienstverband, payrollen, bij een maatschap aansluiten, hybride freelancen of zelfs je BV ombouwen. Onderhandelingen, contracten, een passende modelovereenkomst en dan nog de betaling. Randzaken die je van je doel afhouden: jezelf ontwikkelen en werken als professional in de pensioen – en levenbranche. Omdat deze randzaken de basis van je doel zijn, ontkom je er echter niet aan.

Dat kan anders!

De Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten (NVvFP) werkt nu al samen met een team van experts om jou die randzaken uit handen te nemen. DBA, modelovereenkomst, juridische, administratieve, belastingtechnische, financiële-,  verzekerings- en marketing gerelateerde vragen kunnen zij voor je beantwoorden en oppakken. Zo heb jij de basis alvast goed geregeld!

Lidmaatschap
De NVvFP werkt met een lidmaatschap. Lid worden start met het aanmaken van een account. Dan ben je aspirant-lid en heb je beperkt toegang tot de functionaliteiten die de vereniging betalende leden biedt. Kijk rustig even rond. Bekijk of de NVvFP iets voor jou is. Overtuigd dat ook jij lid moet worden van de NVvFP? Lees dan meer over de aanmelding en het betaald lidmaatschap: lid worden.

Eerst telefonisch overleggen over de voordelen en mogelijkheden van een lidmaatschap of wil je een spoed DBA advies?

Bel 06-45444518 of mail Edwin@NVvFP.nl

Experts:
We hebben een selectie gemaakt van de beste experts op het gebied van onder andere de wet DBA. Inmiddels hebben we zelf een behoorlijke kennis opgebouwd over alle in and outs en de mogelijkheden van de wet DBA. We kunnen je goed informeren over het gebruik van modelovereenkomsten, de claim risico’s, starten van een loondienstBV, maatschap of coöperatie, alles over payrollen, het aangaan van een dienstverband, tarieven, omrekenfactoren en hoe het model van een hybride interim professional gaat werken.

Het laatste model voor de Hybride Interim Professional (HIP) is een idee dat we aan het uitwerken zijn voor onze leden. Hiervoor hebben we uitgebreid onderzoek gedaan en het idee bij verschillende deskundigen getoetst. In een DBA Meeting vertellen we graag meer erover.

De website is in beta. Dit betekent dat de website maar ook de diensten van de vereniging niet af zijn. Mede door de nieuwe wetgeving DBA zijn we ervan overtuigd dat we goed moeten blijven kijken of we met NVvFP hierin een nieuwe rol kunnen betekenen voor onze leden. Alle tips, ideeën zijn dan ook van harte welkom en we willen je dan ook graag uitnodigen om, onder genot van een kopje koffie, met je hierover van gedachten te wisselen. (06-45444518)

Registreren Wievandedrie

De veranderingen gaan nu zo snel, dat er geen tijd meer is voor de oude gewoonte ‘Eerst-Lang-Voorbereiden-Dan-Het-Eindmodel’. Mensen en organisaties worden ‘bèta-versies’ die zich permanent blijven ontwikkelen en aanpassen. Permanent Beta dus. Oftewel: Nooit Af.

Yes No