Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecialisten

De top bereik je niet alleen!

Beste bezoeker,

We zijn volop bezig met de ontwikkeling van de nieuwe website van de NVvFP.

De website gaat de Nederlandse Vereniging van Freelance Pensioenspecilalisten helpen bij het realiseren van haar doelen. Onze missie is om de freelance pensioenspecialist te helpen bij het bereiken van de top! Als freelancer ben je uiteraard trost op je status van eenpitter, wel besef je je als freelancer dat je samen sterker staat om je doel te bereiken. Hier gaan we via onze vernieuwde website invulling aan geven.

De website wordt vanaf 1 oktober in Beta getest.  Ook gaan we met intermediair en detacheerders in gesprek voor mogelijke samenwerking. Wil je de website alvast proberen dan mag dat. Je kan alvast een account aanmaken en ons je bevindingen laten weten. Wel moet je beseffen dat beta betekent dat alle gegevens, voor de lancering van de website op 1 december kan worden verwijderd door een update. We stellen het zeer op prijs als je nu al een account aanmaakt. Doen mee en we zullen dit zeker belonen met een korting op het abonnement!

Hoe we het bereiken met de vernieuwde website onze doelen gaan bereiken vertellen we graag in een volgende blog. Maar zet de datum van 1 oktober 2016 alvast in je agenda want dan stellen we de website open als Beta.

De top bereik je niet alleen! Bestand_000

Geef een reactie

Yes No